2012. április 22.

Föld napja

Sziasztok! De régen írtam, hát most itt az ideje.  Mint láthatjátok, megújult a logó. Egy ideig biztosan ez lesz, de gondolkodok egy egyszerűbben is, de arról majd később. Remélem tetszik :) Ma van a Föld Napja. A Föld napját 1790-től ünnepeljük John McConnell-nek köszönhetően. Az ENSZ április 22.-ét nyilvánította a Nemzetközi Föld Világnapjává. Indulásakor több mint 25 millió amerikai állt a kezdeményezés mögé és ezernél is több szervezet vett részt benne. A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” A világon rengetek akcióval ünneplik csodálatos Földünk Napját!
Szereztem egy új könyvet is. Nemsokára megtalálható lesz a könyvajánlóban,  de majd azt is jelzem, ha fent van. Elöljáróban annyit róla, hogy nagyon érdekes könyv és a weboldalon is lesznek belőle dolgok kiírva, valamint újdonságok és képek is.
A szavazás még mindig folyik. Szavazzatok minél többen, azért van ott. :) Eddig 4 szavazat érkezett, szeretnék egy kicsit többet, legalább annyit, mint az előzőnél, ami 7-9 volt. :) 
Érdemes lassan figyelgetni a fészkeket és a webkamerákat, mert hamarosan (néhány héten belül) kelnek ki a fiókák. 
A természetben is elkezdődött a tavasz, a megújulás, virágzik minden, élednek a fák, jönnek az új levelek, csicseregnek a madarak, megtörtént a tojásrakás, nincsenek fagyok, és esik az eső. Ezzel a néhány képpel szeretnék elköszönni, amit nemrég fényképeztem. További szép napot!! :)