2012. április 5.

Sok újdonság

Üdvözlet! Sok minden történt mostanában és amit még véletlenül nem osztottam meg! Tehát.
Új menüponttal bővült a weboldal, melynek neve: "Asztalközösségek és etetőlátogatási szokások". A menüpont a madarak kölcsönös együttélésének hasznát, valamint hogy segítenek akarva - akaratlanul egymásnak a madarak. Szó esik még arról is, hogy miért tűnnek el olyan hirtelen a madarak az etető környékéről és mikor szeretnek, és mikor láthatóak az etető környékén.
Újraindult a szavazás is, melyben a havi kérdés: "Raktál ki idén odút a madaraknak?". Erre várom a válaszokat. Az előző szavazás végeredménye a következő: 
                    Mi a véleményed a gerlékről és a galambokról?
                                  Nincs probléma velük: 57% (4)
                                  Eltűröm őket: 28% (2)
                                  Nem szeretem őket: 14% (1)


A weboldalra és ide, a blog jobb oldalsávjára is került üzenőfal / vendégkönyv. Ha van valami véleményed, kérésed, kérdésed, megfigyelésed, azt nyugodtan írd meg. Kérdésre, kérésre szívesen válaszolok. 
Idén tavasszal indult egy nemzetközi összefogás a kerecsen sólyom védelmének érdekében. Ennek örömére indítottak egy új weboldalt és bekameráztak egy kerecsen sólyom fészket A webkamera linkjét a weboldal, webkamerák menüpontjában is megtalálható, vagy erre a linkre kattintva:  http://sakerlife2.mme.hu/hu/content/webcam-1


Továbbra is várom a madaras képeket az alábbi e-mail címre : varosimadarak@freemail.hu .
A képekből képgaléria lesz összeállítva és a galéria a weboldalon is megtalálható lesz. 
Ha szeretnél a weboldal facebook oldalához csatlakozni, akkor itt találhatod a weboldal facebook oldalának linkjét: http://www.facebook.com/varosimadarak .


További kellemes napot és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :)